Esbjerg

Foredrag:

Positivitet der virker!

- privat og på arbejdet

 
Over 250.000 tidligere deltagere og mere end 1000 arbejdspladser kan ikke tage fejl. Få ekstra livsglæde, energi, positivitet og arbejdsglæde.

Kom til et brag af et foredrag med Carsten Sommerskov, der virkelig gør en forskel.

En spændende aften med Danmarks førende underviser i positiv tænkning gennem mere end 25 år.
 
 
Køb foredragsbilletter
 

Hvordan bevarer vi glæden, optimismen og arbejdsglæden?

Der er god grund til at være negativ for tiden: Politikerne, fyringer, global opvarmning, terrortrusler, svigermor, chefen, partneren eller mangel på samme m.m. Så hvorfor være positiv?
Kunne det tænkes, at dem der er positive klarer sig bedst og også lever længere?
 
Foredraget

Ugens tilbud.

Lær at skrue ned for stress, tristhed og andre ubehageligheder og skru op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.­­­­
Vil du tage dig sammen til at motionere, holde op med at spise slik eller ryge, skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger. Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER kun med store bogstaver?
Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen og kom først. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.

På arbejdspladsen:

Hvad koster negativitet på arbejdspladsen? Hvordan påvirker det arbejdsmiljøet? Hvad koster det på samarbejdskontoen? Hvis du synes at positiv tænkning er blevet noget overfladisk bras, så prøv det modsatte.
På en scala fra 0 til 10: Hvor stor er din arbejdsglæde? Uanset hvor god en arbejdsplads det er kunne ekstra positivitet løfte arbejdsglæden bare et trin op?

Få opskriften!

Carsten Sommerskov har metoder til det hele - og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det).
 
Køb foredragsbilletter

Hvem ka’?

Carsten Sommerskov har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af at hele pensionsopsparingen dermed var væk.
 
P.S. Udnyt chancen Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet 3 år i Californien - mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne og samtidig får du konkrete metoder der virker med hjem. Så det er nu du skal skynde dig at købe en billet inden der bliver udsolgt, for flere har gået forgæves når Carsten Sommerskov har været på turné i Danmark.
 
Andre byer tryk her.

Køb billetter til kun 200 kr. pr. stk.herunder.

per side
 1. ForeCarsten Sommerskov kommer til flere byer blandt andet Esbjerg på sin turné i Danmark. Her er en enestående mulighed for at få mere positiv tænkning ind i dit liv. Køb billetten for kun 200 kr. her.

  Billet til foredraget "Positivitet der virker" med Carsten Sommerskov den 25. oktober 2017 i Esbjerg kl. 19.00 til 21.30

  200,00 kr

  Blue Water Dokken
  Mødelokale 1
  Gl. Vardevej 82
  6700 Esbjerg

  Billet sendes pr. e-mail. Har du ikke modtaget den senest kl 17 på alle hverdage, så se i dit spamfilter.

per side