1586

Horsens

Foredrag i Horsens

Positivitet der virker! - privat og på arbejdet

Få ekstra glæde, energi og positivitet.

Kom til et brag af et foredrag med Carsten Sommerskov, der virkelig gør en forskel.
Over 250.000 tidligere deltagere og mere end 2500 arbejdspladser kan ikke tage fejl.

En spændende aften med Danmarks førende underviser i positiv tænkning gennem mere end 25 år.
 
Køb foredragsbilletter
 

Hvordan bevarer vi glæden, optimismen og positiviteten?

Der er god grund til at være negativ for tiden: Politikerne, bandekrige, terrortrusler, svigermor, chefen, partneren eller mangel på samme m.m. Så hvorfor være positiv?
Kunne det tænkes, at dem der er positive klarer sig bedst og også lever længere?
 

Ugens tilbud.

Lær at skrue ned for stress, tristhed og andre ubehageligheder og skru op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.­­­­

Vil du have ekstra overskud i hverdagen? Vil du tage dig sammen til at motionere? Vil du tabe nogle kilo? Vil du skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger? Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER kun med store bogstaver?

Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen og kom først. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.
 
Foredraget
 

På arbejdspladsen:

Hvad koster negativitet på arbejdspladsen? Hvordan påvirker det arbejdsmiljøet? Hvad koster det på samarbejdskontoen? Hvis du synes at positiv tænkning er blevet noget overfladisk bras, så prøv det modsatte. På en scala fra 0 til 10: Hvor stor er din arbejdsglæde? Uanset hvor god en arbejdsplads det er: Kunne ekstra positivitet gøre en forskel?
 
Banner udenfor fabrik
 
 
Carsten Sommerskov baggrund med hæk
 

Mere end 35 års erfaring

Carsten sommerskov skrev for over 30 år siden den første danske bog om positiv tænkning. Han har metoder til det hele, og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det). Han lod stå til i nogle år og blev alt for tyk, så nu har han tabt 20 kg. udelukkende ved hjælp af mentaltræning.
 
Carsten har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af, at hele pensionsopsparingen dermed var væk.
 Køb foredragsbilletter
 
Carsten Sommerskov er elitetræner, men han lever til daglig af at undervise i at skabe arbejdsglæde i erhvervslivet. Han har trænet kræftpatienter til et bedre og længere liv. Han har trænet mordere og voldsforbrydere i Horsens statsfængsel til ikke at komme tilbage igen. Han har trænet kontanthjælpsmodtagere til at komme i arbejde (12 ud af 12 var i arbejde et år senere). Men først og fremmest inspirerer han helt almindelige mennesker til ekstra glæde, selvværd og positivitet.
 
P.S. Udnyt chancen! Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet 3 år i Californien. Mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne, og samtidig får du konkrete metoder, der virker med hjem. Så det er nu, du skal skynde dig at købe billetter, inden der bliver udsolgt. Flere har gået forgæves, når Carsten Sommerskov har været på turné i Danmark.
 

Det siger deltagerne

Sisse: "Virkelig det godt og inspirerende foredrag. Det var underholdende, sjovt og nærværende, og man er bestemt ikke i tvivl om, det virker... Jeg blev meget inspireret og gik hjem og tog flere af input'ene i brug med det samme, og sikke en effekt".
Læs flere udtalelser her
 
 

Er du forhindret i at deltage i Horsens?

Så tryk på menupunktet Positivitet i toppen af siden eller se alle de andre byer på kortet herunder.
 
 • 1. Forstør billedet.
 • 2. Tryk på byen
 • 3. Køb billetter
 • eller
 • 4. scrol ned og find billetter til Esbjerg længere nede på siden.
 
Vær opmærksom på at der nogle steder hurtigt bliver udsolgt til disse foredrag, så vær i god tid og bestil billetter, mens der endnu er ledige pladser.
 
Foredraget: Positivitet der virker
.

per side
 1. Kom til foredrag i Horsens om positiv tænkning med Carsten Sommerskov

  Billet til foredrag: "Positivitet der virker!" med Carsten Sommerskov den 2. december 2019 i Horsens kl. 19 til 21.30

  250,00 kr
  Sønderbro Kulturhus
  Lindvigsvej 4
  8700 Horsens
   
  Billet sendes pr. e-mail. Har du ikke modtaget den senest kl 17 på alle hverdage, så se i dit spamfilter.

per side