1261

Foredragsturné

Foredrag:

Positivitet der virker! - privat og på arbejdet

 

OBS! Efterårs turnéen planlægges snart. Se evt. her efter den 1. februar.

Få ekstra glæde, energi og positivitet.

Kom til et brag af et foredrag med Carsten Sommerskov, der virkelig gør en forskel.
Over 250.000 tidligere deltagere og mere end 2500 arbejdspladser kan ikke tage fejl.

En spændende aften med Danmarks førende underviser i positiv tænkning gennem mere end 25 år.
 
 
 

Hvordan bevarer vi glæden, optimismen og positiviteten?

Der er god grund til at være negativ for tiden: Politikerne, bandekrige, terrortrusler, svigermor, chefen, partneren eller mangel på samme m.m. Så hvorfor være positiv?
Kunne det tænkes at dem, der er positive klarer sig bedst og også lever længere?
 

Ugens tilbud

Lær at skrue ned for stress, tristhed og andre ubehageligheder og skru op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.­­­­

Vil du have ekstra overskud i hverdagen? Vil du tage dig sammen til at motionere? Vil du tabe nogle kilo? Vil du skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger? Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER med store bogstaver?

Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen og kom først. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.
 
Foredraget
 

På arbejdspladsen:

Hvad koster negativitet på arbejdspladsen? Hvordan påvirker det arbejdsmiljøet? Hvad koster det på samarbejdskontoen? Hvis du synes at positiv tænkning er blevet noget overfladisk bras, så prøv det modsatte. På en skala fra 0 til 10: Hvor stor er din arbejdsglæde? Uanset hvor god en arbejdsplads det er: Kunne ekstra positivitet gøre en forskel?
 
Banner udenfor fabrik
 
 
Carsten Sommerskov baggrund med hæk
 

Mere end 35 års erfaring

Carsten Sommerskov skrev for over 30 år siden den første danske bog om positiv tænkning. Han har metoder til det hele og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra at være sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det). Han lod stå til i nogle år og blev alt for tyk, men nu har han tabt 20 kg. - udelukkende ved hjælp af mentaltræning.
 
Carsten har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af, at hele pensionsopsparingen dermed var væk.
 
 
Carsten Sommerskov er elitetræner, men han lever til daglig af at undervise i at skabe arbejdsglæde i erhvervslivet. Han har trænet kræftpatienter til et bedre og længere liv. Han har trænet mordere og voldsforbrydere i Horsens statsfængsel til ikke at komme tilbage i kriminalitet igen. Han har trænet kontanthjælpsmodtagere til at komme i arbejde (12 ud af 12 var i arbejde et år senere). Men først og fremmest inspirerer han helt almindelige mennesker til ekstra glæde, selvværd og positivitet.
 
P.S. Udnyt chancen! Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet 3 år i Californien. Mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne og samtidig får du konkrete metoder, der virker, med hjem. Så det er nu, du skal skynde dig at købe billetter, inden der bliver udsolgt. Flere har gået forgæves, når Carsten Sommerskov har været på turné i Danmark.

Foredrag i hele Danmark

Se alle byerne herunder.
 
  • 1. Forstør billedet.
  • 2. Tryk på byen
  • 3. Køb billetter
  • eller
  • 4. Scroll ned og find byerne længere nede på siden.
 
Vær opmærksom på, at der nogle steder hurtigt bliver udsolgt til disse foredrag. Så vær i god tid og bestil billetter, mens der endnu er ledige pladser.
 
Foredraget: Positivitet der virker
 
 OBS! Alle foredragsbilletter skal fremover købes på:

https://www.sommerskov.dk/foredrag/positivitet/foredragsturne.html

.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.