1164

Carsten Sommerskov

Foredragsholder, far, forfatter

CEO Sommerskov International Inc.

foredragsholder
 

Om mig

Lad mig præsentere mig selv: Jeg har prøvet rigtig meget. Fra sygeplejerske - til hippi - til multimilionær - til forgældet (da Roskilde Bank gik konkurs) - til ok igen. Fra single - til gift - til enlig far - til fælles barn. Fra slank - til fed - til tyk (Jeg har nu tabt 27 kg. men mangler stadig 3 kg.). Fra motionshader - til maratonløber - til hjerterytmeforstyrrelse - til terrænløber. Fra sliknarkoman - til 12 år uden slik overhovedet. Fra parcelhus - til kollektiv - til luksusejendom. Fra sommerferie i telt på ølejr - til præsidentsuiten på Hotel Sheraton i Bangkok. Fra bopæl i Danmark - til Californien og tilbage i Danmark igen. Fra kødspiser - til vegetar - til kødspiser igen. Fra sygeplejelærer til topunderviser i erhvervslivet.
 

40 års erfaring som foredragsholder og underviser

Og hvis du ikke er blevet træt af at læse om mig endnu, så kan jeg tilføje, at jeg har jeg undervist grupper fra 4 personer og op til 14.000 på en gang. Både "manden på gulvet" og på direktionsgangen har jeg undervist.  Mere end 250.000 mennesker og 2500 arbejdspladser har deltaget i mine foredrag og kurser og jeg har været fast underviser ved mange uddannelsesinstitutioner f.eks. Teknologisk Institut. Jeg har undervist i Danmark, Norge, Sverige, Grønland, Færøerne, Spanien, Holland, Gibraltar og USA. Mine bøger og CD'er er tilsammen solgt i mere end 1/4 million eksemplarer og findes på 8 forskellige sprog.
 
Carsten Sommerskov baggrund med hæk
 

Elitetræner

Jeg er elitetræner, men jeg lever til daglig af at undervise i at skabe arbejdsglæde i erhvervslivet. Jeg har trænet kræftpatienter til et bedre og længere liv, mordere og voldsforbrydere i Horsens statsfængsel til ikke at komme tilbage i fængsel igen og kontanthjælpsmodtagere til at komme i arbejde (12 ud af 12 var i arbejde et år senere). Mennesker, der var gået ned med stress, er kommet tilbage på arbejdsmarkedet efter flere år ude af job.
 

Over 35 års erfaring med børn

Jeg har specialiseret mig i sovehjælp og styrkelse af børns selvværd i form af mentaltrænings historier på CD'er/downloads/apps i over 35 år. Det er mig, der er grundlæggeren af mentaltræningshistorier, som styrker børns selvværd og selvtillid, og mine teknikker er nu udbredt over hele verden. Jeg har undervist mere end 20.000 forældre i emnet: "Glade børn og voksne"
 

Uddannelse

Jeg er uddannet sygeplejerske og har desuden en videreuddannelse i pædagogik fra Aarhus Universitet. Jeg har taget den et-årige Mastery University med Anthony Robbins. Læg dertil deltagelse i et utal af kurser i hele verden.
 

Personligt

Jeg har undervist i positiv tænkning i over 30 år og er stadig ikke blevet 100% positiv, men det går meget godt. Jeg er far til tre børn og jeg tuder, når jeg ser en rørende film. Jeg er slet ikke perfekt - jeg har masser af fejl - og det er helt perfekt. Jeg når de fleste af de mål jeg sætter mig:
 
For nogle år siden drømte jeg om en varm vinter, sund mad, en behagelig arbejdsplads og international business .... Her er hvad jeg fik:
 
Supermarked med grøntsaager
Mit lokale supermarked
Udendørs kontor
Mit udendørs kontor
Tysk hjemmeside
En af mine over 30 hjemmesider
Det var hvad jeg drømte om - Hvad drømmer du om?

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.