Carsten Sommerskov

Foredragsholder, far, forfatter

CEO Sommerskov International Inc.

foredragsholder
 
Lad mig præsentere mig selv: Jeg har prøvet rigtig meget. Fra sygeplejerske til hippi - til multimilionær - til forgældet (da Roskilde Bank gik konkurs) - til ok igen. Fra single - til gift - til enlig far - til fælles barn. Fra slank - til tyk. Fra motionshader - til marathonløber - til hjerterytmeforstyrrelse. Fra sliknarkoman - til 12 år uden slik overhovedet. Fra parcelhus - til kollektiv - til luksusejendom. Fra sommerferie i telt på ølejr - til presidentsuiten på Hotel Sheraton i Bangkok. Fra bopæl i Danmark - til Californien. Fra kødspiser - til vegetar - til kødspiser igen. Fra sygeplejelærer til topunderviser i erhvervslivet.
 
Og hvis du ikke er blevet træt af at læse om mig endnu, så har jeg undervist grupper på ned til 4 personer og op til 14.000 på en gang. Jeg har undervist "manden på gulvet" og på direktionsgangen. Jeg har undervist mere end 250.000 mennesker. Mine bøger og Cd'er er tilsammen solgt i mere end 1/4 million eksemplarer og findes på 9 sprog. Jeg har undervist i Danmark, Norge, Sverige, Grønland, Færøerne, Spanien, Holland, Gibraltar og USA.
 
Jeg har tre uddannelser, har gået på rigtig mange kurser verden over og har undervist i positiv tænkning i over 25 år og stadig ikke blevet 100% positiv, men det går meget godt. Jeg er far til tre børn og jeg tuder når jeg ser en rørende film. Jeg er slet ikke perfekt - jeg har masser af fejl - og det er helt perfekt. Jeg når de fleste af de mål jeg sætter mig:
 
For et par år siden drømte jeg om en varm vinter, sund mad, en behagelig arbejdsplads og international business .... Her er hvad jeg fik:
 
1
Mit lokale supermarked
1
Mit udendørs kontor
1
En af mine over 30 hjemmesider
 
 
Det var hvad jeg drømte om - Hvad drømmer du om?