Kom til foredrag i Sønderborg om positiv tænkning med Carsten Sommerskov

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Billet til foredrag: "Positivitet der virker!" med Carsten Sommerskov den 14. januar 2020 i Sønderborg kl. 19.00 til 21.30

250,00 kr
250,00 kr

* Påkrævede felter

250,00 kr
Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
6400 Sønderborg

 

Billet sendes pr. e-mail. Har du ikke modtaget den senest kl 17 på alle hverdage, så se i dit spamfilter.

Positivitet der virker!

- privat og på arbejdet

Hvordan bevarer vi livsglæden, optimismen og arbejdsglæden?

Der er ellers nok at blive negativ over for tiden. Terrortrusler, bandekrige, svigermor, chefen, politikerne m.m. Så hvorfor tænke positivt?
Det er svært at bevare livsglæden og optimismen i en tid, hvor alle har travlt og er stressede. Men et er sikkert: Dem der er positive, konstruktive og optimistiske klarer sig bedst!
 

Få opskriften!

Heldet følger de heldige? Eller kan man planlægge held? Både og … Men på denne aften lærer du at skabe dit liv som du ønsker: Vil du have mere arbejdsglæde. Vil du have et større selvværd? Vil du tabe et par kilo uden at gå på kur - kun ved hjælp af mentaltræning? Vil du holde op med at spise slik og søde sager? Tage dig sammen til at motionere? Eller blot have mere overskud i dagligdagen.

Carsten Sommerskov har metoder til det hele - og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion er han blevet maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 10 år (uden at savne det). Over 2500 arbejdspladser melder tilbage om øget trivsel og medarbejdertilfredshed.
 
Engagement smitter
 

Erfaring der virker

Carsten Sommerskov taler af erfaring: Med et tab på Roskilde Banks gode råd på 5.5 mill. kroner har han formået at beholde sit positive og gode humør selv om hele pensionsopsparingen dermed var væk.

Han har trænet kræftpatienter til et bedre og længere liv. Han har trænet mordere og voldsforbrydere i Horsens statsfængsel til ikke at komme tilbage igen. Han har trænet kontanthjælpsmodtagere til at komme i arbejde (12 ud af 12 var i arbejde et år senere). Han er kort sagt elitetræner og lever til daglig af at undervise i at skabe arbejdsglæde i erhvervslivet.
 
Du kender ham måske i forvejen fra TV, radioen eller fra et af hans mange foredrag og kurser i positiv tænkning og personlig udvikling. Carsten Sommerskov er forfatter, mentaltræner og direktør for Vækst A/S og Sommerskov International Inc.
En spændende aften i selskab med landets førende underviser i positivitet gennem mere end 25 år.
 

P.S. Udnyt chancen

Carsten Sommerskov er midlertidigt flyttet tilbage til Danmark, så benyt chancen inden han igen flytter tilbage til Californien.